You need to have a bad day once in a while, otherwise, you'll never know what a good day feels like

Tjohaaj! statistiken är riktigt låg idag, vad händer underbara läsare? :((
Hela denna dagen har bara varit kass! det mesta har bara varit pissigt! Först en sak på morgonen jag inte berättar om på bloggen som ledde till en annan dålig sak. Sen gick jag sur till skolan med hungrig mage och ni tror inte att skolan serverar AS ÄCKLIG mat!?!??! aaargh, pallar inte. Sen har 7:orna kommit tillbaka så det är inte ens lungt på skolan längre & fan för det! Har varit sugen på någonting hela dagen, men har inte fått det! sen kom till jag till stallet, men först måste jag berätta att bussen va lite sen och det var en gammal äcklig buss (tur man hade sällskap av Alice o Bob iaf). jaja, sen skulle jag som vanligt gå genom hagen för att komma till stallet, och självklart hade gräset växt så jävla mycket så det var värsta hårdträningen att ta sig igenom det äckliga, blöta, dumma gräset. Jahopp, då skulle man ta in sin häst och rykta henne, men hahahahhha hon hade självklart rullat sig så jävla mycket så hela hästen var en stor dammboll typ. *sad-face*. Red på stranden efteråt och hon springer så jävla fort och man kan inte få stopp på henne ordentligt så man sitter o drar hela tiden, och ni tror inte hon har fått ett litet sår i mungipan då?!!!!?!?! måste köpa nytt bett nu för att kunna rida ut UTAN att hästen ska få sår i mungiporna!:( sen ko man tillbaka från uteritten och plötsligt märker jag att det rinner blog ut av bazookas näsborra, jag får panik o springer runt om mig själv. Som tur är va det inget faligt men aaargh så rädd jag blev! hon hade typ sprägt en blogkärra... hoppas jag! Sen var jag först hemma vid 7 och jag frös som fan. Somnade med kvällsmaten framför TV'n så nu kommer det säkert dröja as länge innan jag somnar! fucking äcklig dag! Sen så kunde man hoppas att morgondagen ska bli bättre, men ni tror inte att hela dagen startar med ett nationellt prov i matte!?!? taggad? knappast!
Nått positivt idag? eeerhm, vetifan.. eller ju, självklart lyser mina underbara vänner upp min dag, men asså herregud. Denna dagen har bara varit dum. Nu ska jag försöka lägga mig i sängen och somna.. eller försöka somna, för det kommer antagligen dröja nån timme eller två. "bläääääääää".
Hahaha, detta blev fan värsta negativa romanen som ingen antagligen kommer läsa .. men jag pallar inte bry mig, är så trött på allting just nu. Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0